Over ons

Jouw interieurspecialisten

Sofie, Nick en Bert staan klaar met interieuradvies en hebben voor elk project – klein én groot – de gedroomde oplossing. Maar eerst nemen ze de tijd om jou, je smaak en je project grondig te leren kennen. Precies daarom voelt een MOOY-interieur helemaal als thuis.

Altijd persoonlijk interieuradvies

Heb je een specifieke interieurvraag? Een verloren hoek die het fantastisch zou doen als lees- of werkplekje, als je maar wist hoe het aan te pakken… Of zoek je raambekleding voor dat ene ronde raam in huis? Stel ons je vraag, we denken graag met je mee.

Van raambekleding tot herstoffering…

Zaakvoerder Nick is de bezieler van MOOY. Het uitgebreide aanbod aan stoffen en behang: hij kent het op zijn duimpje en staat je graag bij met professioneel advies. Als interieurarchitect schat hij feilloos in welke raambekleding, welk type behang en welke finishing touches passen bij je interieur en je smaak.

Nick heeft zijn interieurskills dan ook jarenlang geperfectioneerd. Na zijn studies interieurarchitectuur in Barcelona ging hij onmiddellijk aan de slag in de gordijnsector. De creatieve interieurarchitect heeft textiel in zijn bloed. Al zolang hij zich kan herinneren, is hij gepassioneerd door interieur en de mogelijkheden van textiel.

… en van kleuradvies tot hoogkwalitatieve afwerking

De MOOY-interieurwinkel loopt naadloos over in de Colora-winkel. Want MOOY is een one-stop-shop voor je hele interieurproject.

Schilderwerken gepland? Reken op zaakvoerder Sofie voor uitgekiend kleuradvies én de zorgvuldige opvolging van je project. Kies je voor kleuradvies aan huis, dan bekijkt Sofie de kamers die je een make-over wil geven. Ze houdt bij het advies rekening met de oriëntatie van de ruimte, de lichtinval en het effect van kleur op je gemoed.

Eerst inspiratie opdoen in de winkel? Daar wacht interieuradviseur Bert je op met een luisterend oor en advies op maat. Als interieurvormgever houdt hij altijd het totaalplaatje in gedachten. Hij begeleidt je bij de keuze van je verf, maar geeft je ook met plezier toelichting bij de uitgebreide collectie raambekleding en behang die je bij MOOY vindt.

Droom je van een stijlvol interieur?

Vertrouw op de expertise van het MOOY-dreamteam.

Mooy Interieur Overons Nick
Zaakvoerder en interieurarchitect Nick

Nick is verzot op windhonden en heeft er twee in huis. Hij is zelf half Spaans, maar zijn favoriete reisbestemming? Dat is en blijft Parijs.

Mooy Interieur Team Sofie
Zaakvoerder en interieuradviseur Sofie

In het buitenland vindt Sofie altijd weer inspiratie. Helemaal tot rust komen doet ze in de vakantiewoning van haar ouders.

Mooy Interieur Team Bert
Colora-winkelverantwoordelijke en interieuradviseur Bert

Baat in het weekend een brasserie uit in Oosterzele. Wordt helemaal gelukkig van persoonlijke connectie met klanten.

Gordijnen op maat uit eigen atelier

In het eigen naaiatelier van MOOY gaan naaisters Anja en Ann geen uitdaging uit de weg. Ze zijn erg trots op hun job en besteden veel tijd en aandacht aan de afwerking van elk gordijn.

Mooy Interieur Team Eigen Atelier
Raamdecoratie met liefde gemaakt

Nauwkeurig, tot op de millimeter, confectioneren ze raambekleding op maat. Vaak zelfs met de hand. Wijkt jouw project af van de standaard? Ann en Anja zetten er enthousiast hun tanden – of liever, hun speldjes – in.

Uniek: indien nodig maken deze gepassioneerde naaisters eerst een modelgordijn, zodat je je kan voorstellen hoe het eindresultaat eruit zal zien. Van bandwerk is hier geen sprake.

Mooy Interieur Team Naaister Ann
Naaister Ann

Werkt al 25 jaar in het naaiatelier. Thuis vind je haar op de boerderij.

Mooy Interieur Team Naaister Anja
Naaister Anja

Zingt ook in een popkoor in Herzele. Minstens één keer per jaar schittert ze op het podium.

Ook deze experts staan voor je klaar

Mooy Interieur Team Sabine
Logistiek medewerker/verkoper Sabine

Duizendpoot die de planning coördineert en zowel in de winkel als in het naaiatelier versterking biedt. Houdt van fietsen, klimmen en avontuurlijke reizen.

Mooy Interieur Overons Anja
Verkoper Anja

Voor ontspanning kan je mij treffen in mijn atelier. Al kan een goed boek me ook boeien. Daarnaast ben ik graag een luisterend oor voor vrienden en collega’s.

Mooy Interieur Team Alexandra
Verkoper Alexandra

Jonge mama die in haar vrije tijd graag geniet van een lekker biertje.

Mooy Interieur Team Steve
Steve, uitvoering schilder- en behangwerk en decoratieve technieken

Gek op oldtimers. Of ze nu twee wielen hebben of vier.

Mooy Interieur Team Ben
Ben, uitvoering schilder- en behangwerk en decoratieve technieken

Echte familieman en onvervalste natuurliefhebber. Maakt steevast de ecologische keuze.

MOOY Interieur by Joromar: familiebedrijf met lange traditie

In Zottegem is Joromar een bekende naam. Logisch, want de winkel bestaat al sinds 1978. Joromar start als drogisterij met ook een aanbod verf. In de jaren tachtig komt het naaiatelier erbij.

De winkel verhuist twee keer en groeit met de jaren steeds verder. In 2010 verhuizen het schildersbedrijf en het naaiatelier naar het huidige adres. De verf wordt voortaan onder de vlag van Colora aangeboden.

Sofie liep als kind al rond in de winkel van haar ouders en rolde mee in Joromar op haar achttiende. Vijftien jaar geleden specialiseerde ze zich in kleuradvies en schilderwerken. Haar werven volgt ze dagelijks nauwgezet op, en haar team staat bekend om de zeer hoge afwerkingsgraad.

In 2020 worden Sofie en interieurarchitect Nick de zaakvoerders van MOOY Interieur by Joromar. Klaar om de rijke interieurtraditie verder te zetten.